Save Preloader image

0%

Over Jan Hofland

"ieder mens is ergens goed in en ik met motoren"

OVER JAN HOFLAND

Ieder mens is ergens goed in, en ik met motoren. Als motorliefhebber met meer dan 30 jaar ervaring hoor, ruik of zie ik al snel wat er versleten is of slecht afgesteld aan een motor. Met mijn achtergrond als monteur voor de Parijs-Dakar rally en als pit-crew voor bekende rijders, weet ik als geen ander wat er nodig is om een motor in topconditie te houden. In 2008 heb ik zelf klaar gestaan in Lissabon, met alle bekende rijders, om deel te nemen aan de Parijs-Dakar rally. Hierbij was ik onderdeel van het Yamaha Holland Team. Helaas is 2008 het enige jaar waarin de rally nooit is doorgegaan, dit door terroristische dreiging vanuit Mauritania. Het jaar daarop kon ik niet aangezien ik toen een grotere motorzaak in Amersfoort had geopend. Deze heb ik nu 5 jaar geleden verkocht maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom ben ik weer begonnen met de in en verkoop van motoren met daarbij een volwaardige werkplaats.

Ik help u graag bij het kiezen van de juiste banden, tandwielen, kettingen en olie die bij uw rijstijl passen. In mijn werkplaats beschik ik over alle nodige gereedschappen en machines, waaronder een motorbrug en een banden- en balanceermachine. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij, na elke kleine of grote beurt, het gevoel hebt dat de motor soepeler en nog makkelijker te besturen is. Bij Jan Hofland Motor Service mag u verwachten dat u het gevoel krijgt alsof u op een nieuwe motor stapt.
Jan Hofland met kinderen voor Dakar 2008
Video afspelen over Jan Hofland met zijn Dakar motor in 2008
Presentatievideo van Yamaha Holland Team 2008