Save Preloader image

0%

Bandenservice

Bij Jan Hofland Motor Service en Verkoop in Ermelo bieden wij een volwaardige bandenservice aan voor jouw motor. Wij begrijpen als geen ander dat de juiste banden van groot belang zijn voor de prestaties en veiligheid van jouw motor. Daarom hebben wij niet alleen de expertise om jou te adviseren welke banden het beste bij jouw rijstijl passen, maar beschikken wij ook over een eigen balanceermachine om ervoor te zorgen dat de banden perfect uitgebalanceerd zijn.

Of je nu op zoek bent naar sportieve banden voor op de weg, of naar offroad banden voor de ultieme offroad ervaring, wij hebben het allemaal. Bovendien kunnen wij alle merken banden leveren, zodat je bij ons terecht kunt voor de aanschaf van de juiste banden voor jouw motor.

Onze werkplaats is uitgerust met alle gereedschappen die nodig zijn om jouw motor netjes en vakkundig te onderhouden. Wij streven er altijd naar om onze klanten het gevoel te geven dat ze op een nieuwe motor stappen, ook na een kleine of grote beurt.

Onze bandenservice is slechts één onderdeel van ons uitgebreide aanbod van motor service en onderhoud. Naast bandenservice bieden wij ook olie verversen, dashboard storingen uitlezen en wissen, reparaties en het vinden en oplossen van problemen met behulp van onze Texa diagnose apparatuur. Hierbij zijn onze diensten niet beperkt tot alleen BMW en Ducati, wij bieden ook service en onderhoud voor andere merken zoals Yamaha, Honda, Suzuki en Kawasaki. Of het nu gaat om een sportieve motor, een cruiser of een tourmotor, wij hebben de expertise en ervaring om de beste service te bieden voor elk type motor.

Bij Jan Hofland Motor Service en Verkoop zijn wij toegewijd aan het leveren van de beste service en het bieden van oplossingen voor elke motor gerelateerde behoefte. Of het nu gaat om service en onderhoud, verkoop van gebruikte motoren of het vinden van de perfecte accessoires, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Banden monteren op velg
Banden van motoren