Save Preloader image

0%

CFMOTO Dealer

Experience more together

Dé CFMOTO dealer van de Noord Veluwe

Jan Hofland Motor Service en Verkoop is dé CFMOTO-dealer voor de Noord Veluwe, waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan CFMOTO-producten. CFMOTO staat bekend om zijn hoogwaardige motorfietsen, scooters en ATV’s. Sinds de oprichting in 1989 heeft CFMOTO indruk gemaakt als China’s grootste exporteur van ATV’s, met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 600.000 voertuigen. Dit wereldwijd erkende merk wordt ondersteund door een netwerk van meer dan 2000 partners in meer dan 100 landen. Vanaf 2018 heeft CFMOTO zijn positie verstevigd als marktleider in Europa, met aanzienlijke voorsprong op de concurrentie.

CFMOTO streeft naar voortdurende vooruitgang en innovatie in de powersports-industrie, met als doel wereldwijd superieure producten te leveren aan dealers en enthousiaste fans. In 2011 startte CFMOTO een samenwerking met KTM op het gebied van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie. Deze samenwerking resulteerde in 2017 in een joint venture onder de naam CFMOTO-KTMR2R. Als onderdeel van deze samenwerking werden nieuwe bedrijfsterreinen ingericht met een oppervlakte van bijna 140.000 m², inclusief productiebasissen, testparcoursen, R&D-centra en test- en verkoopcentra. Jan Hofland Motor Service en Verkoop is verheugd om deel uit te maken van dit dynamische netwerk en biedt u graag de nieuwste en beste CFMOTO-producten aan op de Noord Veluwe.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een proefrit op een van de CFMOTO modellen, kom dan gerust langs in onze showroom in Ermelo om de mogelijkheden te bespreken.