Deze Triumph Speed Triple 1050 Is Verkocht

Model jaar
2006
Categorie
Naked bike
Merk
Triumph
Motorinhoud, cc
1050

Ben je op zoek naar een prachtige Triumph Speed Triple 1050? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij bieden namelijk een zeer goed onderhouden Triumph Speed Triple 1050 aan met diverse kwaliteit items. Zo is deze motorfiets uitgerust met een storm korte RVS sportdemper met DB killer, een LSL stuur voor een betere houding, Higsider bar end spiegels, koppeling handle en remhandle met snelstelknop en kleine degelijke LED knipperlichten voor en achter.

Naast deze prachtige extra’s beschikt deze motorfiets ook over een LED achterlicht, handvat verwarming van Daytona, hele stoere lampen met ring LED verlichting, een echt carbon Hugger en een gear indicator (versnellings indicatie). Bovendien is er ook een nieuwe accu geïnstalleerd, dus alles verkeert in zeer goede conditie.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze Triumph Speed Triple 1050 jouw rijervaring zal verbeteren en dat je er jarenlang plezier aan zult beleven. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige motorfiets te komen bezichtigen.

Technische specificaties

Kilometerstand:
31.073
Vermogen (pk):
124
Kleur:
white
  • LED verlichting